Schilderwerk

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

Stucwerk

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

Kunststof Vloeren

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

Tegels zetten

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

Verbouwingen

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

UW WENS IS ONZE ZORG

Ervaren Schilders
Direct Offerte

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

Schilder

Sauswerk, latex spuiten, binnen/buiten schilderwerk.

Offerte

Direct online de kosten berekenen.

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan.

BOUWWENSEN SCHILDERS

5 redenen om voor een schilder te kiezen

Vraag een offerte aan

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

Je huis heeft regelmatig onderhoud nodig. Eén van de vele terugkerende taken is schilderen. Schilderen van de muren, de deuren, kozijnen, het plafond. Of misschien ben je juist heel druk bezig om de babykamer of je werkkamer in te richten. Een fris likje verf is dan geen overbodige luxe. Hieronder geef ik je vijf redenen om voor het schilderen op zoek te gaan naar een echte specialist.

  • NHet scheelt je veel gedoe!
  • NAdvies over de kleuren en structuur.
  • NDe klus is snel geklaard
  • NOok voor lastige hoeken of boven een trap
  • N Er zit garantie op het resultaat

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

OFFERTETOOL

Direct offerte opvragen voor uw bouwproject?

Loop nu de onderstaande vragenlijst door, en ontvangen meteen een op uw wensen gebaseerde prijsopgave.

  • NMakkelijk online offerte berekenen
  • NMeest uitgebreide offertetool van Nederland
  • NErvaren vakmensen
  • NDirect beschikbaar

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

UW WENS IS ONZE ZORG

5 redenen om voor een schilder te kiezen

Vraag een offerte aan

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

Het scheelt je veel gedoe

Zelf je huis schilderen is iets wat je vaak doet naast je dagelijkse werkzaamheden. Dus wanneer je moe thuis komt van je werk en eigenlijk het liefst op de bank wilt neerploffen, dan moet jij nog aan de slag met die verfkwast. En ook nog eens in slecht licht of kunstlicht. Klinkt misschien niet erg, maar met een lamp die op de muur schijnt is het toch lastiger te zien of er strepen op de muur zitten na het schilderen. En die strepen die zie je overdag weer perfect als de zon je woonkamer verlicht.

Wil je het toch zelf doen, bedenk je dan dat het meer is dan alleen de kwast langs de muren halen. Om te zorgen voor een goede dekking en het beste resultaat moet je natuurlijk ook zorgen dat de vlakken goed geschuurd worden. Trek dus maar gerust een paar weken ervoor uit voordat je klaar bent met de muren van je kamers.

Advies over de kleuren en structuur

Een goede schilder kan door zijn jarenlange ervaring goed advies geven aan je. Welke structuur is bijvoorbeeld het beste om voor te kiezen? En welke kleur staat er mooi op die ene wand midden in de woonkamer? Grote kans zelfs dat de schilder je wat kleurstalen kan geven, zodat je er rustig over na kunt denken.

Is eenmaal de keuze gemaakt, dan zal de schilder je ook helpen om ervoor te zorgen dat hij voldoende verf van de juiste kleur meeneemt wanneer hij aan de opdracht begint. Zo voorkom je kleurverschil door een nabestelling van de kleur.

De klus is snel geklaard

Moet jij overdag werken en ’s avonds nog gaan schilderen? De schilder doet dit overdag en kan meteen 8 uur per dag doorwerken. Dat gaat natuurlijk een stuk sneller dan wanneer je het zelf gaat doen. Voor echt grote klussen komen ze vaak zelfs met twee of meer schilders tegelijk. Superfijn, want hoe eerder ze klaar zijn, des te sneller kunnen jouw meubels weer terug op hun plek gezet worden.

Ook voor lastige hoeken of boven een trap

Ieder huis heeft zijn eigen hoeken en ruimtes die een uitdaging kunnen vormen om goed te kunnen schilderen. Om het plafond boven een trap te schilderen kan lastig zijn, omdat je hier maar moeilijk bij kunt komen. De schilder heeft hier inmiddels flink wat ervaring mee en weet precies hoe hij dit het beste aan kan pakken. Je hoeft zelf dus niet te balanceren bovenaan de trap, zorgend dat je niet valt terwijl je streeploos probeert te schilderen. De schilder staat garant voor een streeploos resultaat.

Er zit garantie op het resultaat

Omdat de schilder een professional is staat hij garant voor hoogstaande kwaliteit. Blijkt er de eerste weken na het schilderen iets mis te zijn, dan zit hier uiteraard een garantie op. De schilder komt weer terug naar jouw huis en bespreekt samen met jou hoe dit probleem opgelost zal gaan worden. Hoe lang er precies garantie zit op de werkzaamheden zal in de overeenkomst zijn vastgelegd. Zorg dus dat je hier goed naar kijkt wanneer je op zoek gaat naar een schilder, mogelijk gebruiken verschillende schilders verschillende garantieperiodes.

Redenen genoeg om te kiezen voor een professionele schilder

Jazeker, er zit een kostenplaatje vast aan het inhuren van een schilder. Deze mensen zijn professionals en dat merk je ook aan de prijs die ze vragen voor hun dienst. Maar zoals je kunt lezen zitten er ook enorm veel voordelen aan een schilder. Of het nu gaat om het schilderen van houten kozijnen of het aanbrengen van structuur op de muren, de schilder weet wat de beste aanpak is voor elke situatie en heeft de klus snel geklaard.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je zeker weten dat je een goed aanbod krijgt van de schilder, vraag dan gerust bij meerdere schilders uit de buurt een offerte op. Zo kun je het beste vergelijken. Hoe lang denkt de schilder over de opdracht te gaan doen, welke extra kosten komen erbij en wat wordt het totaalbedrag.

Vraag binnen 1 minuut uw offerte aan!

Heeft u vragen? Neem direct contact op.